måltidskasser

Bestil måltidskasser online

kiwispil.dk
20. oktober 20190 Comment

Undgå madspild – Bestil måltidskasser online

Levering af måltider er en lettelse, hvis du mangler gode idéer til at kokkerere hver dag. De fleste kender til at handle varer i sidste øjeblik på grund af aftensmaden. Det tager lang tid og er anstrengende. Al den tid kan man spendere på noget, der er mere behageligt på en stressende arbejdsdag.

Det fikse ved måltidskasser er, at du ikke skal til at udtænke måltider og købe mad. I en kasse med mad er en forudbestemt menu og lige præcis de råvarer, du har brug for for at lave lækker hverdagsmad. Råvarerne bliver leveret i lige præcis de mængder, der skal anvendes. Derfor kommer du uden om spild af mad.

Der findes en del måltidskasser at vælge imellem. Der findes måltidskasser til dem der spiser plantebaseret, de overfølsomme, de nysgerrige, dem der helst spiser økologisk, de miljøbevidste, børnefamilierne og dem, der bor alene. Derfor er der uden tvivl også en måltidskasse, der passer præcist til jer.

Ligemeget hvilken virksomhed du køber måltidslevering af, kan du justere den, så kassen passer dine forventninger. I kan for eksempel tilpasse hvor mange dage, du vil have mad til. Hvor mange mennesker, der skal blive mæt. Og du kan endvidere selv beslutte hvilken dag, du foretrækker at få din mad.

Har du meget lidt tid til madlavning, kan du desuden købe kasser med måltider, hvor retterne er færdiglavet, og det eneste, du selv skal ordne, er at lune og anrette den. På den måde er du fri for selv at skrælle gulerødder og stege kød. Vil du omvendt at tilberede din mad selv, eksisterer der også masser af chance for det.

Der eksisterer som nævnt i det ovenstående et bredt tilbud af måltidskasser, så der findes én til dig uanset dine præferencer.

måltidskasser

De 4 mest populære måltidskasser

 • Retnemt.dk
  Retnemt-måltidslevering er – som navnet antyder – ret nemt. Du kan sortere imellem mange forskellige måltider. Der er hverdagsmad, retter fra andre lande, mad til de små og så videre. Fødevarerne i måltidskasserne fra Retnemt er som det, du kan få i butikkerne med tilkøb af økologiske fødevarer, hvis du ønsker det. Du kan uden besvær udskifte menuen i måltidskasserne fra gang til gang, hvis du gerne vil prøve noget nyt.
 • Aarstiderne.dk
  Hos Aarstiderne er de friske varer og økologi en mærkesag. Her er du garanteret rigelig af sunde råvarer i dine retter. Der findes rigtig mange forskellige menuer at vælge imellem. Spiser du vegetarisk, er Aarstiderne et rigtig godt bud på levering af måltider. Der er dog også mange muligheder for at bestille madplaner med oksekød, fisk og kylling.
 • Måltidsboxen
  Måltidsboxen er tilberedt mad leveret hjem til dig. Det eneste, du selv skal gøre, er at opvarme retterne og servere det. Lækkert i en fortravlet hverdag, hvor det stadig er en prioritering at spise godt. Hos Måltidsboxen kan du vælge, om du vil have vegetarisk retter eller måltider med kød. Du kan endvidere blande det, hvis du blot ønsker et par kødfri dage om ugen.
 • Skagenfood
  Skagenfood kasser med mad er med fokus på retter med fisk og klimavenlige madplaner. Du kan også vælge kasser med kød og kylling. Skagenfood laver desuden måltidslevering med tilberedt mad. Der eksisterer således noget for alle hos Skagenfood.