mobilabonnement

Skift mobilabonnement og mobiltelefon

kiwispil.dk
8. november 20190 Comment

Spar penge på din mobiltelefon og køb et nyt mobilabonnement

Jeg mistede min telefon ud af mine fingre for nogle dage siden imens jeg fotograferede. Så både storebror & mig mangler nu hhv. iphone glas/iphone 5 glas til min bror samt en gang restaurering af iphone 4 skærm til mig samt forskellige mobilkabler. Nogle gange har fummelfingrede mig tabt smartphonen på stuegulvet uden skader, men denne gang klarede telefonens iphone 4 skærm den ik. Pokkers. For at spare penge på telefonen, valgte vi at skifte mobilabonnement.

mobilabonnement

Det er faktisk utroligt dyr, den slags udbedring af iphone glas. Derfor er en iphone 4 skærm istandsættelse i øjeblikket det bedste for mig. Det er tæt på, at jeg tænkte på, om klodsede mig bare havde mere ud af at indkøbe en sprit ny smartphone inklusive ubrugt og ikke ridset iphone 5 glas. Men jeg har ik rigtig kontanterne så jeg kan købe en spritny og jeg er desuden pjattet med min iphone 4.

Storebror Brians iphone glas ser nu ud som det helst bør. Men som følge af uheldet tænker på herren iphone 5 glas med slagfast panzereffekt, for at omgå samme uheld som med min iphone 4 skærm. Det havde været dejligt såfremt jeg selv fik mig noget panser iphone glas i god tid. Men jeg fryde mig over, at han inden længe udpeger iphone 5 glas til hans bil – og tilkender en biografbillet til sin søster som tak for ideen til det køb hos Fastnetnu.

Kender du til det, at mobilen slipper fra dine hænder og idet du eller en anden tager mobilen op er skærmen så er skrammet idet du tager telefonen op? Shit en ærgerlig betaling for at få det ordnet. Det er lige før, at det er en bedre investering at vælge ny telefon, hvis din iphone er et par år gammel. Prøv i stedet glas til iphone 4, panserglas iphone 5, panzerglas eller lignende panserglas til iphone 6, som stemmer til den mobiltelefon du det er du render rundt med.

Når du har panserglas iphone 5, glas til iphone 4, panzerglas eller lignende panserglas til iphone 6 vil du få en front, der ikk bliver ridset, trods at din smartphone skulle blive tabt på stengulv. Og når du har panzerglas, panserglas til iphone 6, glas til iphone 4 eller panserglas iphone 5 får mobiltelefonen ik ridser, hvis den for eksempel ligger sammen med et sæt nøgler i din lomme.

Panserglas iphone 5, glas til iphone 4, panzerglas eller lignende panserglas til iphone 6 fungerer som en cool film, der ligger hen over og beskytter telefonens skærm. Glas til iphone 4, panzerglas, panserglas iphone 6 eller lignende panserglas til iphone 5 virker endvidere ret økonomisk i forhold til, hvor meget du ellers skal betale for restauration af skærmen. Overstrømmende rekommandation herfra af panzerglas, panserglas til iphone 5, panserglas iphone 6 eller lignende glas til iphone 4 til beskyttelse af din telefon.